PillanH

Tankar, känslor och vardag! Drömmar må slå in!

Det..

Kategori: Allmänt

Känns som om luften tog slut. Som att ta ett andetag men luften försvan.. Det blev bara helt tomt.. Jag får ingen luft och det känns som om jag är i en bubbla. Kanske är det för att det snart är lov och hjärnan är trött men känns som tiden bara stannar upp eller går långsamt. Jag får ingen luft!!
Förstår inte varför allt är som en bergodalbana. Upp och ner, hit och dit. Konstigt... Förstår inte.. Varför? Varför nu? FAN är nog ordet.. Om det ändå hade funnits luft att andas... Andas in *Håll* andas ut *håll*... Aja Det är nu man måste komma ihåg allt det fina med oss, människor.

Jag måste säga att Lilla Meja är någon som fascinerar mig något enormt.
Bara se på henne, med de ögonen som ser på världen med en lite suddig blick, även om hon är liten är hon en hel person. Underbara barn som har små händer, stora ögon som ser världen och mycket säket ett hjärta av guld. Jag bara vet att lilla du kommer bli något speciellt!

Andas :)

Kategori: Allmänt

I morgon är det en ny dag. Det är som en framtid där man bara har en aning om vad som ska hända. Det är en fram tid som vi inte kan se förens vi öppnar våra ögon och tittar ut för att se hur dagen har börjat. Något så fint som att se när någon öppnar sina ögon eller ligga brevid och se hur den sover.
Gårdagen är historia, Idag är det ett äventyr och i morgon är det framtid. Men glöm aldrig att leva i nuet. Glöm inte att andas, Lee och berätta för dina vänner vad dem betyder för dig. Livet kan ändras på en minut, så man kan aldrig säga ord för många gånger. Älska livet och utmana det, du lär dig av dina misstag.
Men glöm aldrig att andas!