PillanH

Tankar, känslor och vardag! Drömmar må slå in!

Hej och Hå..

Kategori: Allmänt

Knasigt, knäppt och underbart! Solen skinner och fåglarna kvittrar och hela jag fylls med vårvärme!
Tråkitigt nog är det april och alla vet hur det är i april.. Efter solen kommer regnet och från regnet kommer solen igen.. Samma är det med hela livet just nu. När man känner av solen och känner en efterlänktad känsla av värme och en glädje!
Men det är ändå hela tiden något som ska störa en alltifrån folk som går ivägen och tar upp för mycket plats till andra som inte kan sitta still och stör sig på andra människor hela tiden!
Dax att göra något nytt kanske? 2 månader kvar på denna skolan och i denna skolvärlden.. Jag bara längtar efter att få sluta och hitta på något annat som jag tycker är kul och viktigt meen vet inte riktigt vad det är än så lika bra att kämpa på precis som innan!
Jag vill allafall ha en kärlek snart. Har börjat tröttna på att gå ut varje helg.... Kul ibland men nu är det bara seg om man inte är full vilket kan vara kul IBLAND men inte alltid.. Är trött på folk som är totalt dumma i huvudet.. Vart ska man för flytta sig för att få uppleva något extra?? Räcker det att bara byta ett uteställe?? Eller ska man prova på något som man aldrig trodde man skulle göra?? Hmm lika bra att vara öppen för allt och alla!

Om livet tar en ovanlig sväng hör av er jag vill med vara med! Fast mitt liv har gått lite åt vänster och sen åt höger med det är svängar som tar för lång tid att smälta... Ge mig lite tid så har jag det klart med.. Men nu ser jag själv att om jag hela tiden ska gå och leta efter nya saker kommer jag aldrig hinna smälta dem jag har nu.. Jag ska själv ta studenten vilket jag just nu bara längtar efter utan att riktigt tänka efter vad det innebär... Tack igen för att jag har min blogg att skriva i!!