PillanH

Tankar, känslor och vardag! Drömmar må slå in!

Vän!

Kategori: Allmänt

Jag är än helt ställd efter det du skrev eftersom ingen har skrivit något sånt till mig innan och jag är såå underbart glad för det du skrev! Jag ska själv försöka besriva hur jag känner men det är verkligen inte lätt.. Jag kan själv skriva djupa texter om livet men när saker kommer från hjärtat så att man känner det i sitt eget hjärta och tårögd då är det svårt att i ord visa sin tacksamhet... Att vänskap är den bästa saken som finns i världen är inte alltid lätt att beskriva men man vet när något är på riktigt!
Att man har någon som finns där för en alltid vad som än händer är en sak som alla hoppas på. När man har den personen som fyller ens vardag med skratt, sjuka miner och härliga minnen vet man att det är den här personen jag verkligen vill finnas för.. Jag vill alltid finnas där och stötta den, vara där och skratta med den jag vill dela min glädje med den! Det finns inget bättre än äkta vänskap!!
Jag älskar mina vänner men en som jag verkligen bryr mig om är Sandra. Hon är en helt underbar människa som alltid finns där. Man kan komma hem och haft en skit dag och så loggar man in på Facebook och ser att hon är inne och redan känns det lite bättre sen börjar vi prata om alla våra minnen och då är dem sura elr ledsna minerna som bort blåsta och istället sitter man med ett leende och skrattar för sig själv. :) Att man känner en känsla av ren glädje, fast man sitter en bra bit ifrån varandra är nästan obeskrivligt men helt underbart!

Sandra jag saknar dig fett mkt men jag vet att du gör det du vill göra och du älskar verkligen Spannien. Bara tanken på att jag vet att du kommer vilja åka dit igen och kommer göra det ger mig en känsla av sorg men jag vet att det är det du vill och då vill jag finnas för dig som en vän och stötta dig! Vi är unga och det är då vi ska prova på allt så vafan go for it! Jag finns kvar! Det lovar jag!
Vänner för livet och för alltid! <3