PillanH

Tankar, känslor och vardag! Drömmar må slå in!

Allt man gör har en mening.

Kategori: Allmänt

Vad ska man säga? Hur ska man göra? Vad ska man tycka? Alla dessa frågor efter en ända kväll... När man träffar nytt folk är man alltid lite nervös över va man ska tycka och hur man ska bete sig.. Det är alltid lika svårt men alltid lika spännande! Varför inte träffa nya människor? Höra hur dem pratar och vad dem pratar om. Att lyssna på människor är ett intresse för mig jag gillar att sitta bland massa människor och bara lyssna.. Att sen lägga sig i kan vara svårt om det är ett tajt gäng sen innan och det är första gången man träffas men man får visa att man allafall försöker annars kan man hålla sig till den man blev med dragen av. Att skicka små glimtar med spännande känslar in vävda i en liten blick som kan få personen att smälta lite på insidan.. Man behöver inte hänga efter varandra bara för att man är intresserad bättre att låta varandra testa och se hur man fungerar med andra. Som ensam person i ett sånt tillfälle är det inte lätt men man får stå ut för det finns alltid något som man vinner på det. När man väl står där med personen man har delat blickar med så nära som man inte visste en person kunde komma. Att känna värmen från den andra personen och höra den prata en rakt in i själen och så djupt in i en att man blir helt stum sånna personer som får en att lyssna och lämnar en tallös men vill kunna säga men jag tycker såhär men man kan inte göra mer än att lyssna... Människor kan vara djupa men så djupa att man knappt kan simma i deras ögon är ovanliga och måste tas vara på!
Att människor sedan gör oväntade saker som lämnar en helt utan att förstår ger en en känsla av att man själv har gjort bort sig totalt fast man kanske delade på händelsen..
Jag ångar mig aldrig för att ångra sig kännar man inget på men att lämnas utan svar är inte kul man börjar bara oroa sig helt i onördan (allafall hoppas jag på det) vilket leder till att man börjar säga att det är sig själv det är fel på.. Jag hatar att dra saker över mig själv men man kan inte släppa det förens man vet sanningen...
Att vara människa är aldrig lätt man gör saker som man kanske ångra men även om jag hade fått välja att byta liv hade jag aldrig tagit chansen!

En vän påväg..

Kategori: Allmänt

Bajs känner inte kryande känsla i hela kroppen och det är ingen skön känsla... Börjar känna av att en dela av mig kommer lämna mig för ett tag.. En nära vän som ska flyga till sitt drömland.. Det är jobbigt men jag vet att hon måste åka men känsla som blir kvar är äckligt jobbig.. Jag känner mig starkare än någonsin men ändå är det en känsla som är jobbig och jag som är en djupt tänkande människa med ett skal på utsidan har svårt för att gråta framför andra.. Men som vanligt kan man inte dölja dem, man är ju inte mer än människa.
Du min vän kommer aldrig vara längre bort än att jag kan se din inne på Facebook men det är ju klart inte samma sak när man har träffats minst en gång i veckan... Jag kommer sakna dig grymt mkt men sen vet jag att tiden går fort när man har kul och det låter kanske sjukt men man kommer glömma bort att sakna efter ett tag då man går in i att man vänjer sig vid att inte ha dig här..Shit jag känner mig dålig att skriva så men tiden går ju och så måste man göra själv med.. Min sommar med dig har varit helt sjukt underbart rolig! Jag kommer fan aldrig glömma våra onsdagar och helger :) Helt underbart!
Det är bara tre månader och vi säger inte hej då utan bara vi ses!
Nog den ända bilden på oss och då är den inte ens bra haha men Vi är klart bäst <3

Jag ska!

Kategori: Allmänt

Jag har en konstig känsla i kroppen.. Det är som en ledsen och lycklig känsla på samma gång...Det är en jobbig känsla. Allt känns ändå bra just nu och jag trivs i skolan och det är kul med lite nytt folk samtidigt är det mycket nytt som gör en trött och seg.. Än har man problem med vännerna och prata ut hade varit något man hade behövt men samtidigt orkar man bara inte.
Hatar att det inte funkar men samtidigt orkar man inte bry sig! Skolan kommer helt klart i första hand och allt vad det innebär.. Men ändå stör jag mig på att det inte funkar.. Aja jag ska fan leva efter mina drömmar och göra mitt bästa i skolan för jag ska fan lyckas!