PillanH

Tankar, känslor och vardag! Drömmar må slå in!

Underbara jag!

Kategori: Allmänt

Underbar, liggbar, sårbar,
Jag var sårbar men nu är jag underbar!
Nu när jag är underbar är jag även liggbar som gör mig mer underbar men så även såbar men sårbar gör mig bara igen till underbar! Aldrig mer ska jag vara sårbar utan bara underbar!

It is soo fucking over!

Kategori: Allmänt

Tänk va mycket att strand besök kan göra mitt i en solnedgång.. Det va skönt och känna att jag bara kunde släppa allt och nu hoppas jag att magkänslan försvinner tillsammans med alla minnen och känslor för alltid! Igår var allt borta och idag är allt borta och imon ska allt vara borta! Inget ska stoppa mig och jag kommer aldrig mer bry mig om att höra dig se dig elr veta av dig! Inget ska vara kvar! INGET såå come an guys lets party!

Vänner?..

Kategori: Allmänt

Vart är alla ens vänner när man behöver dom? Har inte ens folks nummer längre och vad ne ingen bryr sig om jag har numret elr inte för dom verkar ändå inte ha kvar mitt så vrf ska jag då ha deras.. Allt är bara såå jävla barnsligt och vaddå öppnar inte jag käften gör ingen det.. Ska det behövas en jävla fylla för att snacka med någon man inte har hört av på nästan ett år?! Skrattretande!..

SÅÅ

Kategori: Allmänt

Så okej nu är det över.. Vi behöver aldrig mer höras av och troligen gör vi aldrig det igen heller.. Helt sjukt egentligen men men är väl bäst så.. Jag mena det finns ju såå många andra killar som Inte är idioter som jag kan dejta och ha kul med.. Irriterande sätt att göra allt på bara! Men men jag ska fan ha kul asså även om det ska sätta mina känslor på prov!

Utkast: Mar. 07, 2013

Kategori: Allmänt

inga tankar på dig!

Kategori: Allmänt

Kanske är det verkligen dags att säga farväl för gott? Har börjat ta bort allt som påminner mig om dig och ah det är verkligen skönt att göra dom sakerna. Känns som att man har börjat gå vidare på allvar och nu känns allt så lättare av att slippa se dig överallt! Visst du finns i tanken varje dag men inte på samma sätt längre utan mer av nyfikenheten av under. Jag undrar och är nyfiken! Men har så mkt annat jag kan lägga tankarna på ändå så nu säger jag nog farväl åt tankarna på dig!

Vår!

Kategori: Allmänt

Härligt med vår i luften! Äntligen kan man gå ut och känna att solen är varm och höra alla fåglarna kvittra! Snart blir det långa och fler strand promenader med hunden och kanske med trevligt sällskap mer än hunden ^^ Alla vår tecken är bra tecken!