PillanH

Tankar, känslor och vardag! Drömmar må slå in!

Ovanlig?

Kategori: Allmänt

Är jag ovanlig är bara en annan tänkande människa?? För än har jag inte stött på någon som ens liknar mig.. Jag har väx upp utan alla tjej program och riktiga tjej saker... Gör det mig annorlunda?? Jag tar inte för mig, jag säger ifrån men bara när jag vet att jag måste och känner att det är det rätta att göra.. Jag kan tycka många saker är jobbiga men jag gör dem ändå om jag ser att det kan hjälpa mig med.. Är det själviskt?? Tror inte det med tanke på att man inte gör det så ofta.. När jag pratar ut om saker förväntar jag mig att allafall få någon reaktion är det mkt att fråga efter?? Det är inte kul att prata med en väg.. Jag älskar massa saker men jag pratar inte så mkt om det för jag känner att då tappar dem väde och är bara en sak jag pratar om.. Jag tjatar nästan aldrig om mig själv utan berättar när någon vill veta och när jag själv vill tala ut. Jag skryter inte för att få folk att lyssna jag antar att dem gillar mig för den jag är inget mer.
Jag har massa äventyrslust men bara för att jag har lite bättre ekonomi än andra kommer jag ingen vart.. Jag har sparat pengar hela mitt liv det är min natur och skulle jag köpa viktigta saker själv hade mina föräldrar sagt till mig att göra det men det gör dem inte såå vrf inte spara pengar och få vissa saker?? Jag sparar för att kunna leva.
Jag känner mig ovanlig ibland på ett bra sätt meen det är jobbigt att ingen förstår än och ibland är det jobbigt att prata med folk om vissa saker bara för att man är rädd för att dem inte kommer lyssna eller förstå.. Jag har aldrig sagt att mitt liv är dåligt med alla har sina stunder i ens liv. Alla kan inte vara för evigt..

Jag är nog ovanlig på ett bra sätt i vissa stunder..