PillanH

Tankar, känslor och vardag! Drömmar må slå in!

Nu igen, till boken.

Kategori: Allmänt

Det finns gränser.
Men ibland går man över dem.
Men visa saker man gör är helt enkelt inte okej att göra.
Man ska aldrig välja sin pojkvän helt och hållet före sina vänner för vänner vara alltid längre och dem ska man ta vara på för man kan lika snabbt förlora en vän som att vinna en.
Men den där riktiga bästa vännen finner man bara en gång i livet och dem är det viktigt att spara på. Sen om man nu vill välja bort sina vänner är det upp till en själv och hur man ser på saken som rätt och fel. Man lever det livet man vill leva och det kan inte många ändra på.
Livet är värt att leva.
Sen att man inte lyssnar på de orden kan inte hjälpas det är ju som sagt ord som går in genom ena örat och ut genom det andra som de brukar göra.
Man hör det man vill höra och man gör det man vill göra och ibland utan respekt och gränser bara för att det va något man verkligen ville göra. Men när man väl håller fast personen och säger Du, du har faktiskt något värt att leva för vill du inte göra det då?! Sen va man får för svar spelar kanske ingen roll utan mer att man vet att denna gången hörde kanske personen verkligen va du sa till den. Men att över tala en person kan både vara svår och enkelt. Men en sak som att ses och bara vara tillsammans är ibland inte ett tillräckligt frestande mål att ta sig till. För det är inte alltid vänner som är det roliga att komma till utan något helt annat.
Vi kan vara väldigt bra på att komma på ursäkter till saker vi verkligen inte har lust till att göra. Men även vara svåra att förstå sig på med va folk verkligen vill och menar. Det är som om det går omvägar och bakvägar men ändå rak på sak va de menar och vill.
Men alla har vi gränser och regler, man ser dem inte och hör dem kanske inte men de finns där och ibland kommer de ut och man säger detta är inte okej.
Ibland går man över gränser och man gör det helt på egen risk och då får man räkna med att det kan bli bråk elr missförstånd. Men iså fall ska man stå för det man har gjort och inte peka på någon annan elr sitta och hålla mun.

Så jag säger bara så här; - Stå för det du gör och välj vad du vädersätter och lev det livet du vill leva. Kommer du ihåg detta kommer du klara dig bra.
// 8/7 10