PillanH

Tankar, känslor och vardag! Drömmar må slå in!

Tid..?

Kategori: Allmänt

Hur kan man tröttna på ett förhållande redan efter en månad? Verkar helt sjukt att man bara känner aja skit samma jag orkar inte bry mig.. Jag är ingen person som ger upp lätt när det kommer till folk i min omgivning jag har bara slutat att bry mig och känner bara aja skit samma.. vrf? Kan bero på att jag som barn och tonåring alltid fick stå upp för mig själv, själv och va en riktig ensam varg utan att jag ens tänkte på det själv. Det är nu man har börjat in se att just fan jag klara mig jävligt bra själv bortsett att jag nu för tiden är väldigt översocial och hatar att tillbringa hela dagen ensam utan att ha någon att prata med men samtidigt orkar jag inte lägga ner energi på att få tag på folk. Visst jag kan förstå att man kan vara trött efter att ha jobbar från 7.30 till 16.30 men att inte ens orka vara social i en timme? Usch jag kanske har förstora krav på folk men ändå om folk alltid är trötta och utmattade efter jobbet hur kan man då ha ett liv? Visst jag har inget fast jobb men även om jag har jobbar efter schema i 6 veckor hade jag ändå ork att ha ett liv med! Men men tiden får utvisa hur länge jag står ut med att någon man är tillsammans med alltid är trött..

Lugnt för stunden!

Kategori: Allmänt

Efter ha tagit ett par djupa andertag och fått prata ut med både syster och pojkvän är allt lugnt igen.. Frågan är bara hur länge lugnet vara innan något annat skakar till min värld och får mig att skriva ett sånt inlägg igen.. Förhoppningsvis kan jag få lära mig att slappna av och inte vara så orolig hela tiden men det kommer nog ta tid men bättre att sträva efter att det kommer bli bättre än att ge upp!

FUCK YOU

Kategori: Allmänt

Fan i helvete alltså.. Du är ett jävla svin en jävla duschbag och fan va jag bara vill slå sönder dig just nu ditt jävla kukhuvud! Hur fan kan du bara tro att det är okej att hänga på fucking dejtingsidor när du har flickvän elr vänta du kanske inte ens vill ha en jävla flickvän för då hade du lätt kunnat hänga där och snacka med brudar! Fan va jag hatar dig just nu att DU av alla jävla människor ska såra mig?! Det va fan droppen och jag tänker då fan aldrig höra av mig till dig igen vill fan aldrig mer se dig din jävla idiot! Dra åt helvetet!

Im out!

Kategori: Allmänt

Man slutar aldrig fövånas när det kommer till killar.. Dom kan säga en sak men mena något helt annat och man vet aldrig riktigt vad dom vill.. Visst vi tjejer är nog likadana men vafan ibland blir man bara irriterad! Att påstå att man är saknad varje dag och varje sekund för att sen komma hem till att man ska festa hela helgen och bli full utan att ens fråga om ens tjej vill vara med då är då fan allt om att man saknar någon BULLSHIT! Om fylla och öl är viktigare än att krama om någon man saknat så what ever krama om ölen och din fylle kompis då Im OUT!

Novell

Kategori: Allmänt

Där du finns, där du andas, där du kämpar, där du känner och älskar vill jag vara tillsammans med dig är jag stark utan dig är jag tom.. Vill vara där du är, där du känner, där du tänker.. Alltid finns du i mina tankar i mina känslor aldrig igen ska jag känna mig hatad och sårad för i dina ögon kan jag leva och vara lycklig!