PillanH

Tankar, känslor och vardag! Drömmar må slå in!

Paris i ett hänglås.

Kategori: Allmänt

I Paris vid Notre dame finns en bro täckt med hänglås. Hänglåsen står för kärleken mellan två personer som hängt fast det där för att kärleken ska hålla för evigt! Man ristar in varandras namn sedan hjälps man åt att hänga fast låset och kastar sen nyckeln i vattnet för att bevisa att man aldrig kan låsa upp hänglåset igen.. En underbar handling tycker jag och denna bilden väcker verkligen många känslor om kärlek, svek och evig lycka!

Never ending story!

Kategori: Allmänt

Jag undrar verkligen hur allt blir när jag kommer hem.. Känns inte som att något kommer hända och att allt bara är som bortblåst.. Va ska jag nu göra? Tänker du ens på mig och har du ens tid att sakna mig för det känns inte så..Allt känns lite tomt om jag ska vara ärlig. . Och en vecka är ändå inte lång tid. Men när man är iväg med sin bästa vän på ställen där kärleken bara blommar känner man sig så plötsligt ensam och tänker på att hit vill jag åka med min kärlek. Jag är väldigt glad över att jag är med min bästa vän som jag inte kan bli mer än irriterand på och det varar aldrig länge och det får en att inse att vi kommer verkligen vara vänner för evigt! 

Snart på resande fot!

Kategori: Allmänt

Åh denna längtan som aldrig tar slut.. Alltid denna längtan efter något.. Bara någon timme till bara några dagar till några veckor.. Ständigt längtan efter att se, känna och upptäcka.
Jag längtar efter min hund ska komma hem, att få lägga armarna runt honom och känna hans mjuka päls, känna hans äckliga andedräkt, känna hans närhet.. Jag saknar mig hund..  
Men när jag har fått träffa min hund och den längtan till ro kommer jag igen börja längta efter något och detta något är en resa! En resa bort här ifrån, bort från halmstad, bort från Sverige och bort från Allt! Tåg eller flyg på något sätt ska jag och min bästa vän ta oss härifrån och inte vilja komma hem igen i 15 dagar! Åh va jag längtar! Nu är det bara dagar och veckor kvar så nära. Helt underbart att få se och uppleva, men det bästa är att få slippa allt för en stund, allt som stannar här hemma! 
Jag vill inte behöva tänka på något eller någon, utan bara får slippa allt för att få uppleva något med min bästa vän! 
Känns så fri så underbart så overkligt! Åh va jag bara längtar!