PillanH

Tankar, känslor och vardag! Drömmar må slå in!

Ehh aha fulingar!

Kategori: Allmänt

Visst älskar man bara sina vänner när dom bara totalt bara skiter i en?? Typ som om dom pissar på en eller sparkar på dig när du ligger ner.. Underbart ellerhur??!! Fuck you vill jag bara säga till dem man trodde bättre om. Vänner man haft hela sin uppväxt, som man har delat sin a hemligheter med och suttit uppe med långt in på natten, dem man har skrattat riktigt gott med och nu så bara skiter dem i en för en lite skit grej?? Vafan är det för vänner??!! Sånna som klagar på att man lägger en fest på fel helg när man vill ha festen på sin FÖDELSEDAG!!! Aa synd att du valde den helgen riktigt dåligt... AHA men va gör man då??? Kan ju liksom inte flytta min födelsedag direkt? Fuck you för det är du som skiter i när fan dina vänner fyller år!! NI är fan inga riktigta vänner!! En vän räknar inte hur många dagar man har varit med varandra på en vecka.. En riktigt vän svarar alltid i telefonen vad man än gör när dom vet att personen är ledsen.. En riktigt vän hör av sig dagen efter om man blivit ovänner.. En riktigt vän glömmer inte en annan väns födelsedag och planerar in något annat den dagen vännen vill fira.. Riktiga vänner finns men ibland undrar man vilka dem är... Jag trodde jag hade mina men fan va jag trodde fel! Det finns såklart några som man inte ska dra in i denna jävliga skit historia och jag är sååååå mega tacksam att dem finns!! Utan dem hade jag fan inte gått upp ur sängen känns det som..!
Till hösten ska jag börja en ny skola igen då jävlar ska jag hitta nya människor och kanske gör det redan i sommar! Jag skiter i er nu era jävla svikare! Nu ska jag leva ett eget och otroligt mkt roligare liv utan er som bara pissar på en nästan varje gång!! FUCK you!

Bottenlös

Kategori: Allmänt

Världen är då inte perfekt! Ingen är perfekt!! Men det finns alltid någon som är lite bättre än alla andra allafall i sina egna ögon. Visst man måste få tycka om sig själv men saker som "Jag var mycket bättre än dig på det här" är bara störande och höra hela tiden!!! Och varför, Varför klagar man på "åh jag är sååå trött, jag har ont i huvudet, åh så trött" för?? Okej vi vet det nu du behöver inte tjata om det för va ska vi göra åt saken hade du tänkt?? Vi kan säga okej men gör så så kanske det känns bättre men vi kan inte trolla!! Så sluta! Om man ska informera andra om en dålig dag gör det engång! Tro mig man lär märka det även om man bara säger det En gång...
Usch jag tänker för mycket.. Hur kan man  stänga av sånt? Jag stör mig lätt på små saker som jag ser från tusen håll och vart allt kommer leda till.. Förlåt för att jag stör mig gör det mer för ert bästa och ingen annars.. Men det är jag själv som får lida för det. Jag är som ett bottenlöst hål som suger in allt och vill bara att saker ska lösa sig och ibland glömmer jag bort att vi lever i en verklighet där alla har ett val som inte mer kan påverkas.. Jag vill ändra men jag kan inte.
Förlåt för att jag bryr mig in i själen när det kommer till små saker så som rökning men jag kan inte hjälpa det.. Jag hatar er inte för det utan för att det finns.. Alla har ett val.
Problem kommer och dem går men jag kommer alltid bry mig om er!! Jag lovar!