PillanH

Tankar, känslor och vardag! Drömmar må slå in!

Tomhet. tomt

Kategori: Allmänt

Tomhet allt som känns är tomhet..
Den där tyngden på ens hjärta när man bara vill att allt ska bli bra men motgångarna är så stora att snart går man bara i tusen bitar av sorg,ensamhet,tomhet,ångest,frustation och alla andra känslor en människa kan ha på samma gång. Livet är som en berodalbanda. Ibland går allt ner sen upp och så håller det på så. Ibland blir det även kraftiga svängar och man kastas nästan av och måste hålla andan för att veta att allt går bra. När man väl kan andas ut igen och vågar öppna ögonen och se att man är på en topp och man ser ut över allt man har lyckats med och får känna sig lycklig för några minuter innan tåget åker vidare i banan.
Man måste hitta sin inre styrka och återfå energi så att man klara alla nedgångar och så man kan njuta längre av alla uppgångar, Livet är för kort och det är mkt som ska hinnas med innan man går i graven.

Man ska hinna leva,njuta, flyga på moln, lyssna på vindarna, dricka rent vatten, äta god mat,bli kär, älska, ha barn,gifta sig, jobba, fylla år, åka runt i världen, finna sitt innre hem, bli gammal, slappna av, innan man inte längre kan ta hand om sig själv och då är livet som gått som slut..
Tiden tar ens liv och det vara flyger förbi och man själv hänger inte med, man nästan bara står där och tittar på och ser hur allt blir och hur allt går och sen tillslut tar slut.. Att allt alltid ska ha ett slut.. Bara The End.. Vilken tomhet, vilket hålrum, vilken tyngd...
Snart är jag i tusenbitara och inget kommer kunna hela mig...
Suck jävla liv gå vidare då! Ge mig mitt lev tillbaka elr ge mig ett nytt för så här funkar det inte så de så!!

Fin!

Kategori: Allmänt


Djur med vingar!
Jag är väldigt avensjuk på de som kan flyga!
Att bara få lämna marken och förflytta sig där ingen se en!
Låter ju underbart!
Gah Jäkligt fina djur som har vingar <3

Frihet!

Kategori: Allmänt

Att bara känna frihet att bara få vara den man är och lite till är något underbart. Ibland har det sitt pris till att få ha just den där känslan är att man måste ge upp saker som står en som närmas. Men när det som står en som närmast ändå har gett upp på en kan man lika bra ge upp på dem med. Sen känner man den stora klumpen i magen av bara ren tomhet.. Då att prata med en är en grej man gör sen går man ut och bara släpper allt och låter det gå genom en och ner i benen och ner i golvet. Friheten är ett faktum och nu när man väl känner den är som om man inte har något att se tillbaka till. Allt ligger framför en och man vet inte vad som händer. Bara att få göra det man vill och slippa höra på när någon kommer och trampar på en nya frihet.

Att bara komma bort ett tag sedan komma tillbaka igen är ett faktum som man någon gång måste ta sig igenom. Man kan inte alltid blunda och ligga där och säga att fan nu kan inget hindra mig, men allt finns där, kvar i ens tankar och känslor över besvikenhet och sårade känslor. Och någon gång måste man ta sig igenom dem även om man vill det elr inte.

Livet är något man ska vara rädd om. Men att vara någon man inte vill vara är som att försöka gå i en storm med mot vind, det går bara inte.

Ens personlighet ändras oftast bara en elr två gånger men vissa människor har svåre att vet vem det är än andra och då behöver man mer tid på sig för att känna just det där lilla extra att nu är jag nöjd med mig själv!

Att sedan veta vem man är och ändå göra det oväntade är en längtan efter att känna frihet att, få göra det man vill, att få känna det man gör och bara att få vara i den lilla världen man håller på att skapa. Man vill prova olika saker och olika personer.

Att lära känna omvärlden att känna sig fri är nog den mest bästa känslan!

Frihet är något vill alla söker och vill känna!