PillanH

Tankar, känslor och vardag! Drömmar må slå in!

Hepp...

Kategori: Allmänt

Fan, Fan, Fan, Fan, Fan........... Nu längtar jag till sommaren! Jag längrat efter SOLEN!!!!! Trött på skolan och alla dessa jävla människor som går runt och lurar på en att de tycker om en seen så nee vi är ju bara vänner... Visst vänner är toppen det finns inget bättre än vänner men vafan??!!
Fan, Fan, Fan, Fan, Fan...........
Kom sol och lyss in värme och glädje och kärlek snälla!! Är så trött. Var är alla äkta människor? Snälla vissa er och säg sanningen! Tack för er mina fina underbara vänner! Vad hade jag gjort utan er?  Tack för att ni finns <3, 4 ever and ever!

VÅR!!

Kategori: Allmänt

Du får mig alltid och lee. Vad än du skriver elr säger så får du mig att lee. Jag älskar att lee och skratta, det är inte svårt att få mig att lee men så som du gör får mig bara att vilja lee. Jag tänker på dig hela tiden och önskar inget annat än att veckorna ska flyga förbi.
Tiden ska gå fort nu men inte för fort för att man inte hänger med på allt, inget får missas, inget får glömas bort. Ändå går tiden långsamt fram och man bara åker med. Man går där i vår solen med ett leénde för man vet att helgen kommer när den kommer och tillsdess kan man bara längta! Våren är påväg och det känns ända in i själen.
Detta året kommer bli något extra! Alla gränser ska öppnas och vi ska stega ut i den stora världen.., meeen just nu tar vi det lugnt och jag låter mig själv andas och tar det i min takt.
Men du kommer alltid att få mig lee. :)

Steg för steg.

Kategori: Allmänt

Vakna upp, höra hur någon andas. Känna någons närhet och värme precis brevid. Se in i djupa mörka ögon som visar ett leende. Tystheten runt och hjärtslagen som hörs tyst. Två händer som möts och flätas ihop... Det är som att man sover och drömmer om något som man inte trodde kunde vara sant. Men man är verkligen där och hör hur någon andas.
Människor är ibland vackra och varför ibland är för att när man är sårbar och visar de små svagheterna blir man så vacker. Man låter sig visa att man är lite utelämnad och sårbar. Det är aldrig lätt men när de små ditalgerna för dem visar sig passar man på att ta dem.
Det är aldrig lätt när man är säker på sin sak men inte vet vad andra tycker. Hur får man tag på ett svar som kan leda till två saker? Man tar små steg och väntar på ett svar och är det ingen som visar tecken på att ta det stora steget för att gå vidare tillkallar man modet inte bara det som säger att allt ska gå bra utan även en liten skyddväg som ska hjälpa till att hålla uppe känslan av att man hade mod att fråga.
Tiden är ett bra hjälpmedel men väntar man förlänge utan att känna av gränsen mellan två världar kan det vara svårt att hitta tillbaka till det som man tänkt från början. Det är aldrig lätt att vara kär och fråga vad den andra känner men man måste våga ta steget annans kommer man aldrig fram till ett mål.
Jag vill nå mitt mål och samlar mod till det.