PillanH

Tankar, känslor och vardag! Drömmar må slå in!

VAKNA!

Kategori: Allmänt

Blogga om det då!
Blogga om att man ryker på axlarna av att höra att du har börjat fredagskvällen utan mig? Visst jag kan blogga om det men för en gångs skull ska jag blogga om något annat än dig och jag ska istället lyssna på musik tills mina öron må blöda och vända på min ledsna min till en glad min och släppa allt som har med dig att göra, för att kunna leva mitt liv utan dig! Istället tänkte jag berätta om min nya tatuering jag har gjort! Den kändes väldigt mkt men kan ju bero på att innebörden är tung och väldigt sann med! Elr tung lät fel allafall om man tycker sanningen är tung! Jag måst börja uppskatta livet igen som jag inte har gjort på länge! Älska livet och allt där till! Men klart det är svårt när man har glömt hur man gör men kanske min tatuering kan hjälpa mig jag hoppas på det allafall!
 

Tusen saker fast bara 3 viktiga!

Kategori: Allmänt

Nu har jag börjat tvivla igen och vill inget annat än ge upp allt för är så fruktansvärt trött på allt.. Jag har dejtat en kille i 6 månader nu och inget tycks fungera trots alla försök och nu börjar jag verkligen tröttna på att man inte kan få vara glad och känna att allt känns bra.. Hur lång tid ska det behöva gå egentligen? Ingen vill ju hålla på såhär i flera veckor, inte jag i allafall.. vad är nästa steg då? Ne ingen vet allafall inte av oss två vilket bara i säg är helt sjukt,, Men men det hjälper ju inte att gå och leta efter nytt då alla har samma problem så vad ska man göra? Luta sig tillbaka och njuta hade många sagt men om man inte kan njuta då och slappna av? Varje dag är man orolig att fel ord ska komma ur munnen på sig själv elr av han.. Vi är kära men inte tillsammans men vi är också inte inte tillsammans? Jaha okej kan det bli krångligare? Svar nej.. Med tiden lär man sig hantera problem säger dom men om det ända problemet är tiden vad gör man då? Inte precis som om man kan stoppa tiden och bara leva i nuet? Jo klart man kan men dagen kommer ju gå ändå även om jag inte kollar på klockan.. Hatar att bara vara 21 men samtidigt det livet jag har nu kommer jag aldrig få tillbaka heller.. Just att inte vara fastanställd utan kan jobba/ vara ledig när jag vill är väldigt skönt men också jobbigt ibland. Allt som livet går ut på just nu är ju typ Jobba så jag kan bo i min lägenhet! Träffa vänner och dejten så mkt som möjligt ( vilket ibland känns omöjligt..) Och såklart ta hand om min hund som för ofta av bekvämliga skäl är hos mina föräldrar..
Enklare än så blir det inte men ändå så känns allt så komplicerat men som jag brukar säga det blir vad man gör det till och imon ska jag ta tag med ett mål jag längtat efter! Jag ska gå och boka tatueringstid! Äntligen!