PillanH

Tankar, känslor och vardag! Drömmar må slå in!

Snart December..

Kategori: Allmänt

Söker han som lyser upp vinter mörkret, han som vill gå på liseberg i julmyset, han som vill ge mig den ultimata julklappen som egentligen inte behövs! Han som bara vill hålla om mig och berätta hur vacker jag är.. Han som jag kan ge min nyårs kyss till vid 12 slaget där det känns sådär äkta att tiden stannar.. Han som vill vara nära mig och aldrig tröttnar på att jag är jag.. Det är honom jag söker efter innerst inne men jag vet att jag kommer inte finna honom innan jul inte heller innan nyår och det är det som känns så tomt och tråkigt.. Jag är bara 22 men jag ska väl med få känna saknad av Han i mitt liv? Aldrig stänger jag min dörr mot förhållande utan håller den på glänt tills Han kommer och stänger den för att det är vi..!

Med leende på läpparna!

Kategori: Allmänt

Åh herregud säger jag bara! För en vecka sen la jag mig under kniven och vaknade upp med två nya bröst! Idag fick jag äntligen spana in dom utan att vara nära på att svimma av, och jag kan inte bli mer glad! Så stora och fina så jag kunde inte sluta le när jag såg på mig och dom i spegeln! Jag kommer få ont i nacken av att titta ner på dom hahaha! Jag visste att dom har blivit stora med inte riktigt hur stora men nu är det klart värt all smärta man har haft och snyggare kommer dom blir! :D SÅÅÅ FREAKEN GLAD

Soon!

Kategori: Allmänt

Faaan va ont jag har! Så va bara tvungen att skriva det.. Dag två med mina nya snart mys vänliga tuttar fyllda med silicon.. Men men ska man vara fin får man lida pin säger dom ju.. Ja ja jag vet det va inget fel på mig innan men jag hade inte det jag ville ha så att säga.. Jag hade inte dom brösten jag ville ha tillsammans med resten av min kropp! Nu bara längtar jag tills jag får se dom och hur kläder sitter på en och åhh va jag längtar tills smärtan är borta! Vill kunna sova på sidan och kunna lyfta armarna.. Men men nu är snart dag två efter operation över men smärtstillande hade inte varit fel! jag ångrar inget och tycker om mina stora bröst men fan att det ska göra så ont hahah!

Life in colors!

Kategori: Allmänt

Always look on the bright side
of life and on the light side of life
If life seems jolly rotten
There's something you've forgotten
And that's to laugh and smile and dance!

Översociala?

Kategori: Allmänt

Har folk blivit så instängda på grund av alla sociala medier att när väl någon börjar prata med någon måste andra lägga sig i? Jag mena ingen sorts mobbing nu utan i vilket samtalsämne som helst!
När jag va på systemet och stod i kö va det en dam framför mig som köpte vin och hade även köpt blommor. Tjejen bakom kassan uppmerksammade detta och sa utan inlevelse vilka fina blommor riktigt höstiga och fina! Damen säger då att hon ska till kyrkogården . Och då är det en kvinna bakom mig som slänger ur sig om hon ska ta med vinet med och dela på det! Jag står mitt emellan tyst och bara tänker vad som ska hända här näst. Tanten betalar och säger Nej det blir lite svårt att dela lite vin på kyrkogården. Kvinnan bakom mig bara skrattar och jag och tjejen i kassan tittar bara på varandra och jag betalar det jag ska ha och lämnar kvinnan bakom mig helt tyst.. Damen har hunnit en bit men jag kan inte låta bli att bli lite fundersam om damen tog illa vid sig elr inte..
Så va har hänt med samhället? Har alla blivit så instängda att när väl någon börjar prata så måste man lägga sig i för att få någon som helst socialt umgänge? Det är ju nästan sorgligt..