PillanH

Tankar, känslor och vardag! Drömmar må slå in!

Jobb..?

Kategori: Allmänt

Gaaaaaah kan inte jag med få ett jobb så jag kan jobba sönder mig och aldrig ha tid för något annat än jobbet? Liksom äta sova jobba? Ne men såklart tar jag ett natt jobb där jag inte behöver jobba varje natt för att kunna betala min hyra och såklart får jag väldigt mkt fritid och kan göra hur jag vill och när jag vill... Jävla skit säger jag bara.. Jag vill med kunna skylla på att jag är trött för att jag har jobbat en hel dag elr 55 timmar på en vecka men ne jag jobbar ca 5 nätter i månaden och klarar mig på det.. Usch för att klaga men jag är uttråkad och har ingen att dela min äckliga vardag med...

I dina ögon.

Kategori: Allmänt

Dumt och tråkigt att skriva så om en person som man tyckte om som var en helt annan person....
Det är svårt att känna att jag vet vem du är du tittar alltid åt ett annat håll när man försöker titta dig i ögonen.. Jag vet att dina ögon är blå som en varm solklar sommar dags himmel fyllda med en djup men också skadad själ som bara längtar efter att få bli hel. Din insida är fylld av hål som är ärr av sårande ord och handlingar av andra som du ständigt försöker glömma men som du så ständigt bli påmind om. Du är en person som vill så mycket men ibland försvinner orken av ständig trötthet som aldrig verkar vilja försvinna. Du vill vara alla tillslags fast ibland kan det bli för mycket speciellt när dagarna är långa och tunga. Ofta känns det som du har varit med om allt för mycket för att orka fortsätta kämpa men sen på minns du om att livet har ändå bara börjat och allt som har hänt, allt som har sårat och förstörts bara är en del av livet som en dag kanske glöms bort. Ibland är det jobbigt att vara 24 år men man får aldrig glömma bort att ge nya människor en chans, inte bara kasta bort eller visa bort dom som bryr sig om en. Ärren kommer alltid finnas och påminna men med tiden kommer dom att blekna precis som alla andra. Livet går vidare fast alla i sin egen takt man ska aldrig släppa dom som bara vill finnas där för en, utan vårda den relationen man har med dom. Att lära sig en annan människa tar tid, att lära känna en människa med sår i själen är svårt men inte omöjligt. Så länge man orkar och vill går allt även att läka sår i en annans själ så dom inte längre syns i ögonen, utan istället syns glädje och förhoppningar!
Jag vet att dina ögon är blåa som en solklar sommar dag och en dag kommer dom även vara fyllda med kärlek och glädje!
 

Ingen fara du är ung!

Kategori: Allmänt

Jag ska sluta oroa mig för att allt är bort kastad tid för jag är bara 21! Att hålla på fram och tillbaka med en kille man tycker om utan att det än inte har lätt till något behöver inte kännas hopplöst, just för att jag är bara 21 och har ingen press på att skaffa hus elr barn utan bara att vara ung, glad och ha kul! Jag kan fortsätta att ligga i ett mellan läge för det ända jag slösar är tid och pengar! Jag vet vad jag känner och vad jag vill sen vad du gör med den informationen är upp till dig. Vill du inte ha mig så säg det då, jag kan gå vidare och fortsätta mitt liv utan dig nästan som om aldrig det har hänt. Jag är ung än men har varit med om mkt som sätter sina spår men sålänge jag kan släppa mitt förflutna spelar det ingen roll vad som händer här näst. Det gör inget att jag går runt och är små kär i dig för skulle det bara något så har jag ändå alltid en ny chans senare i livet!

Våga vara modig!

Kategori: Allmänt

Ingen är mer än bara en människa och alla människor begår misstag stora som små. Det viktigaste är att man inser att man har gjort ett misstag. Att vara människa är inte lätt du måste kunna ta kritik och även kunna säga förlåt när du har gått för långt. Man måste förlåta för att kunna gå vidare och själv kunna säga förlåt för att kunna släppa taget. Vi människor har alltid ett yttre skal som alla kan se och få känna på men när vi verkligen kommer nära en människa får vi se deras insida som kan berätta just varför dens yttre sida är hård och kall mot en men när man väl har kommit innanför kan man börja bygga på något djupt som varar för evigt.. Det handlar inte om att släppa in andra utan våga släppa ut sig själv. Att våga vissa sina känslor på riktigt! Att våga skratta sitt riktiga skratt fast man skäms, att våga bli förbannad och skrika på någon, att våga släppa ut sina tårar som bränner i ögonen. Att våga är ingen svaghet utan mod! Du som vågar allt det här är Modig inte svag! Så kom ihåg du är inget mer än människa som visar mod genom att våga!