PillanH

Tankar, känslor och vardag! Drömmar må slå in!

Hjärtat på rätt plats

Kategori: Allmänt

Att ha hjärtat på rätt plats är något som för många är svårt att ha. Att kunna ge till dom som har inget är för många ett svårt steg att ta och det är inte på grund av att man är självisk utan mer att man inte vet vart det man har gett tar vägen. Men att ha hjärtat på rätt ställe är inte bara att ge till andra utan även kunna ge sig själv. I det långa loppet är det ändå du som ska leva ditt liv och ingen kan leva det åt dig och Du måste ta hand om dig.. Men alla måsten är jobbiga men du måste äta och du måste dö det var något jag fick hör av en arbetskamrat allafall just dom måsterna är svåra att ta på. visst äta är svårt att inte göra för då dör du men att höra att man måste dö va ganska konstigt. Jag har aldrig tänkt på det innan att man måste dö..Jo klart man slipper aldrig undan döden frågan är ju dock för många hur kommer jag att dö..
Men att ha hjärtat på rätt plats får en att se förbi alla måsten och bara leva sitt liv efter hur man själv vill leva det. Begränsningar? Nej dom finns ingenstans mer än när du ser dom. Det du kallar hinder är för andra bara en kant att kliva över. Med hjärtat på rätt plats kan du komma långt i livet så länge du älskar att leva!

Vad händer nu då?

Kategori: Allmänt

Vi är inte vänner, inte kk och inte tillsammans.. Vad är vi då? Två människor som tycker om varandra som gillar att umgås och vara med varandra men också att ha sex tillsammans men vi är inte tillsammans så vad är vi då? Min hjärna säger bara Ja men hallå du är singel gör vad du vill, men mitt hjärta säger Nej du tycker ju om honom och det är ju honom du vill vara med?
Allt är bara en berg och dalbana och just nu är vi påväg upp mot där allt bara känns sådär bra att man aldrig vill att det ska sluta kännas så där bra.. Men nej jag är livrädd att allt ska bara rasa samman igen visst man ska ge saker tid men blir verkligen allt bättre med tiden? Känslor kan ändras med tiden men samtidigt vet man vad man känner och vill med en person tidigt kan tiden få en att ändra uppfattning man hittar sidor man inte gillar och pressen från folk runt omkring som undrar vad man håller på med kan också bli för stor jag mena han är ju inte min alla kan få han.. Han vill vara med mig och tycker om mig men han kan inte vara min.. Visst jag tänker inte lägga ner energi på att försöka förstå vad som händer utan istället bara ta vara på tiden och ha kul!