PillanH

Tankar, känslor och vardag! Drömmar må slå in!

Suck..

Kategori: Allmänt

Världen är full av snygga och bra killar men själv dreglar man efter sitt ex.. Vrf ne jag vet inte får väl göra en för och emot lista för att kunna gå vidare elr inte typ.. Men men vill bara snacka med folk och träffa lite nytt folk och visst det har löst sig lite men inte fullt ut men klart det är bara februari mkt kan hända!

Utkast: Feb. 14, 2013

Kategori: Allmänt

Det man inte kan älska kan man hata!

Word!

Kategori: Allmänt

Socker gör dig söt
Chilli gör dig het
Choklad gör dig snygg
och svett gör dig sexig ;)
 

O..

Kategori: Allmänt

För varje dag går tar jag ett steg ifrån,
Ifrån alla tankar om känslor och svar,
svar på alla frågor jag har,
om alla tankar som går,
precis som dagarna går..

Där det finns ljus
där finns det liv,
det liv som en dag,
kommer att dö.

Tom och tyst
stilla och härligt
små ljud vaknar till liv
liv och rörlse 
musik och dans
ljud och tomhet
ensamhet fylls med ljud
ljud fyller själen
själen finner ro.

Fortsätt kämpa!

Kategori: Allmänt

Sluta aldrig älska livet, inte ens när det är jobbig och allt känns bara meningslöst. Det är aldrig lätt att förlora något som betyder mycket men, det kommer alltid finns något som man kommer förlora.. Om det så är en vän, ett husdjur, en släkting, ett smycke, en känsla.. Men man ska aldrig förlora sig själv aldrig glömma vem man är, vad man vill och vad man borde göra..
Inte tänka först utan bara följa känslan och när känslan säger stopp stannar man och tänker tills känslan kommer tillbaka om att man gör rätt.. Livet kunde alltid varit värre men när man utsätts för saker man aldrig har varit med om innan så är det svårt att tro att livet kunde ha varit värre just nu.. Att gå igenom något som inte liknar något som hänt förr är svårt men, när man väl kan hantera allt och det börjar kännas bättre ska man alltid vara berädd på ett bakslag. Livet går inte att förutse utan allt bara händer och ibland av någon anledning och kanske ödet men vi får lära oss något nytt varje gång hur svårt och jobbigt det än är klarar vi det!
 
Some things in life are bad
They can really make you mad
Other things just make you swear and curse
When you're chewing on life's gristle
Don't grumble, give a whistle
And this'll help things turn out for the best...
And...

...always look on the bright side
of life...


Kovu 4 månader!

Kategori: Allmänt

Idag blir min valp 4 månader! Tänk vad tiden går fort! Den 28 oktober var jag och hämtade min då 8 veckor gamla valp och idag är han hela 16 veckor! Visst än är han söt men klart nu är han snart tonåring och han ska bli könsmogen fast ne han ska kastreras! Fast han är så fin så ska han det! Inga valpar här inte! ^^ Men men förhoppningsvis blir det många härliga år med min lilla älskling!