PillanH

Tankar, känslor och vardag! Drömmar må slå in!

Läs lite mer

Kategori: Allmänt

Jo borde kanske börja skriva om något annat här :o Känner att även om man vill skriva av sig så känns det som om man bara skriver i tysthet. Att det jag tänker och sedan skriver är nästan meningslöst. Hade inte tackat nej till kommentarer elr att någon bara tar i mot det man skrivet och lägger in det som i sig själv och tänker på det.
Man ska känna efter när man läser och skapa sig bilder elr bara en tankegång om jo såhär är jag elr så är det kanske.
Känn efter och hör dig själv läsa och skriv gärna till mig va ni tycker :)

v

Kategori: Allmänt

Lite kort..
Vill man nå drömmar måste man lägga ner tid. Lägger man ner tid tappar man kärlek. För att vara lycklig med sin dröm behöver man kärlek. Hur man än gör går det knappt ihop och tiden är vädefull. Man vill ha båda men man har bara tid med ett. Men ska man verkligen behöva välja??
Man får helt enkelt göra det som gör en lyckligast. Fånga det man behöver och vill göra på vägen, mot det man vill ha och vill nå. Man måste sluta tänka på tiden och börja tänka på vad man tycker är viktigt och se till att man hinner med det, eftersom det gör en lycklig!

En del av 3.

Kategori: Allmänt

Okej jag blir galen...
Just nu när jag verkligen vill skriva av mig vet jag inte ens var jag ska börja. Men kan allafall säga att alla lever i en form av bubbla så är det. Just i detta nu ser jag två olika gäng, ett sverige och en värld i en miljökatastrof. Har så många tankar om allt och alla att jag knappt vet var jag ska ta vägen.
Men om jag ska börja i en ände måste jag bara säga att de olika gängen är gammalt och nytt. Alla vill vi ha en plats men när man står lite mitt i mellan elr med bara ena foten inne så ser man såå mkt mer än va alla andra gör.. Man hör vad folk tycker om andra och för ens eget bästa försöker man bara stänga av och hålla sig utanför, men ibland vill man höra och då man lyssnar lite vill man bara veta mer och tillslut sitter man mitt i högen av snack. 
Vad gör man då? Stänger av?? Nej man lyssnar hela vägen.
Människan är någon som alltid vill veta, vill alltid höra vad den andra säger om någon annan. Man vill höra åsikter, hemligheter och bara skvaller om andra som inte ens kan vara sant. Varför vill man då veta?
Den lilla nyfikenheten vad folk pratar om är alltid där och vet man inte om vad det är de snackar om försöker man alltid ta reda på vad det är, men när man inte kan det försöker man prata om annat och nästan drar folk ur det samtalet för att rädda sig själv från sin nyfikenhetskänsla.
Så vad menar jag med gammalt och nytt?? Man kan väl säga att har man bytt folk som man vara med under en lång tid men sedan fått ett avbrott under en lång tid och sedan träffas ihop igen med det som varit gammalt märker man just hur Gammalt det har blivit. Inget man kan hjälpa, utan man får passa ihop allt så det passar lite sådär lagom. Lite nytt och lite gammalt.

Mer kommer men detta är en del av 3.