PillanH

Tankar, känslor och vardag! Drömmar må slå in!

Fine!

Kategori: Allmänt

Man ska vara rädd om det som betyder mycket för en men om man har två saker som betyder mkt då? Ne då måste ju man välja och oftast väljer man tydligen det som finns tillängligt för stunden och skiter i det andra som betyder något för en för oj det tänkte man ju inte på just i det tillfället! Ne men vill du hellre röka en att ses och mysa så varsågod! Valet är ditt och du kan spara dina ursäkter till någon annan för du vill ju ändå inte ha mig utan du är ju beroende och det går klart först! Okej visst fine men glöm att jag kommer till dig då! Då kan du sitta där och röka hur mkt du vill!
 

Maroon 5...

Kategori: Allmänt

You and I go hard at each other like we're going to war
You and I go rough, we keep throwing things and slamming the doors
You and I get so damn dysfunctional we stopped keeping score
You and I get sick, yeah I know that we can't do this no more

But baby, there you go again, there you go again, making me love you
Yeah I stopped using my head, using my head, let it all go, ooh
Got you stuck on my body, on my body, like a tattoo
And now I'm feeling stupid, feeling stupid, crawling back to you

Try to tell you no, but my body keeps on telling you yes
Try to tell you stop, but your lipstick got me so out of breath
I'll be waking up in the morning probably hating myself
And I'll be waking up feeling satisfied but guilty as hell

So I cross my heart and I hope to die
That I'll only stay with you one more night
And I know I said it a million times
But I'll only stay with you one more night

Yeah baby give me one more night
Yeah baby give me one more night
Yeah baby give me one more night

So I cross my heart and I hope to die
That I'll only stay with you one more night
And I know I've said it a million times
But I'll only stay with you one more night

Nederlag..

Kategori: Allmänt

Ett nederlag är vad allt är.. Ett stort fett nederlag att behöva flytta hem igen och att inse att allt man verkligen har kämpat för blir som bortkastat efter ett tag i tankarna.. Att behöva komma krypande hem igen till sina föräldrar för andra gången är riktigt pinsamt och furktansvert obekvämt.. Jag vill ha mitt eget boende min egen lägenhet men just nu känns allt så långt borta..
Ett nederlag.. Varför kämpar man då ändå vidare när allt tjafs väntar runt hörnet igen? Inget kommer gå förbi obemärkt då allt handlar om att gå vidre och efter hand glömma.. Glömma känslan av att ha någon i sin närhet som älskar mig fast inte på samma sätt som ens mamma gör.. Bara tankarna på att man ska släppa allt gör mig nervös, rädd och ledsen. Jag har aldrig behövt göra detta förr tyckt som alla andra har sköt allt det själva med att skita i en och gå vidare och låsas som inget hänt eller att vi ens har känt varandra även om vi har det och det på det sättet som jag trodde, på djupa nivåer.. Men tydligen sätter man spår i människor som vet att dom gjort fel även om det kan ta år innan man kommer på allt som man en gång trängt bort..
Jag vet vad jag talar om eftersom jag varit med om det, det där med utanförskap.. Att bli lämna utanför och inte ha något kvar när allt är slut är hemskt.. Tomt och ensamt... Jag vill aldrig behandla någon så.. Aldrig överge någon... Bara för att jag har blivit behandlad på det sättet ska jag själv aldrig göra så själv! Att bara lämna någon som man en gång verkligen brydde sig om. Ett nederlag att bara ge upp sina vänner eller att ge upp dem själv.. Man ska vara rädd om dem man har sägs det men om dem man har ger upp en själv då och man bara försvinner bort från dom? Vad har man då gjort för fel? Vad gör jag som fel som människa? Jag vet inte ingen har någonsin talat om för mig varför det blev som det blev utan jag måste gå och försöka fixa allt till sitt rätta igen, men det har jag slutat med då man inte får något tillbaka för det..
Man kämpar för något som inte vill finnas.. Nederlag.. Jag har slutat att kämpa på det sättet och vad hände, jo alla runt om mig försvann utan att säga varför.. Man har aldrig en bra anledning att bara skita i folk utan det är något man väljer att göra! Jag menar inte att älta gammal skit men man bara undrar varför allt blev som det blev.. Kanske är det ödet eller så är det människan själv, vad vet jag..
Något jag vet är att man vet aldrig vad som väntar runt hörnet och inte heller vad som händer imorgon.. Och det är väl det som kallas livet trots allt!

Lycklig hund!

Kategori: Allmänt

Snö och min hund är överlycklig så glad att få leka i det vita att han glömmer att göra sina behov haha x)

Mina tatueringar!

Kategori: Allmänt

Detta är mina tatueringar! Den ena har jag haft sen den 8 okt 2010 och det är den som är längst ner och den andra har jag haft sen den 5 november 2012! Även om jag slutat titta på dom betyder dem väldigt mkt för mig inte minst nu när livet åker upp och ner i en rasande fart och man hinner knappt med själv, men på något sätt lyckas jag ändå hålla mig själv i schak och det är väl tack vara innebörden av mina tatueringar och klart hade jag inte stått för vad dem betyder hade jag aldrig gjort dom! Bild numer ett är en text på latin som betyder flyger med egna vingar och ligger i min grund att jag ska klara av allt som livet kan komma med och kan flyga igenom dom! Den andra är en egen ritad tatuering som står för inre styrka (draken), frihet (fåglen) och ett vattentecken på kinesiska. I gund och botten är det ett hjärta som står för kärlek till allt och livet! Att ha dessa två är rätt skönt ändå det är något man bär med sig hela livet och något man alltid kan tänka på och beskriva för andra. Jag älskar mina tatureingar! 

Nya byxor!

Kategori: Allmänt

Nu har jag inskaffat något nytt! Nämligen ett par vinröda läder byxor! Dom är såå snygga asså! ^^ Ska snart inviga dom nämligen imon i skolan när vi har avslutning! :)