PillanH

Tankar, känslor och vardag! Drömmar må slå in!

Oro

Kategori: Allmänt

När ska människor lära sig att man inte är odödlig??? Jag tycker vi slösar såå otroligt mkt tid på att tänka på hur bra vi mår och vad vi ska äta för att må så bra som möjligt. Vart ifrån har den "tränden" kommit??
Hur kan en i ett radio pogram sitta och säga att om ni äter det här så blir det en flicka?? Könet är ju redan bestämt då om det är en hona elr en hane som simmar in i ägget av spermierna.. Herregud säger jag bara! Någon som missat hela biologin kanske, med tanke på att någon då hade testat att äta det man skulle för att få en flicka och sen hade de ju kommit en flicka och dååå sa dem att det var tackvare vad det var dem åt... Shit vilken IQ!
Det är som här på min skola just nu.. Jag går sista året och visst man kan inte alltid säga att vi är smartare än dem som går i 1 och 2 men vafan hur dumma kan man vara???
Jag tror att dem blir dummare varje dag som går och att antalet hjänceller minskar varje minut det är helt sinnessjukt!! Det känns som om jag som är född 1992 kommer vara den smarta när alla över mig har dött och det är en sak som är ganska illa med tanke på att vi har levt på det här sättet i ca 150 år... Illa!
Men det måste ha men miljön att göra tror jag, med tanke på att miljön kan påverka våra gener och på så sätt påverka våra egenskaper... Jag har själv börjat tappa tron på att det finns några vettiga människor kvar då man blir nästan förbannad varje dag över hur dumma människor är... Suck... Vart är världen påväg och vart kommer vi att hamna då jorden går under för det kommer den göra!

Ovanligt..

Kategori: Allmänt

Det är tröttsamt att behöva berätta om sig själv om, om och om igen.. När man har fastnat för en så kommer det någon ny och då får man börja om igen.. Det börjar bli lite tråkitgt.. Hur gör man för att hålla fast och ändå få nya vänner?? Utan att tycka att det är tråkigt och jobbigt men ändå samtidigt berätta om sig själv?...
Gah att livet alltid ska vara en balansgång... Hur kan man avvisa dem som kände en som bäst? Dem man älskade och i det undermedvetna man saknar fast man inte ens tänker på dem... Människor är konstiga. Det är nog därför jag gillar dem så mycket. Att få rota lite bland deras drömmar och utforska dem utan att de själva vet om det.. Att sedan kunna säga till dem det är ju så här du vill ha det ellerhur? Då får man ofta ett leénde tillbaka och jo så är det nog.
Jag vet inte vad jag vill göra i min framtid med det ser nog någon annan och kan på så sätt säg; Men det är ju det här du borde göra.
Livet är som en balansgång där jag ser dig i världen och mig som en skugga i ditt sken.